Adres:

Arboretum West,
1324WB Almere

Aanvragen zaalverhuur:
info@noorderenggroep.eu

BEREIKBAARHEID

The Natural Pavilion bevindt zich naast de Aeres Hogeschool. Ons gebouw is makkelijk bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer en met de fiets. Er is gratis parkeergelegenheid op vijf minuten lopen van het gebouw.

Met OV:
Vanaf station Almere Centrum kun je met de bus of met de fiets. Het is dan zo’n vijftien minuten fietsen. Met de bus? Stel je eindpunt in op Busstation ’t Oor of bushalte ‘Hortus’ in Almere. R-NET bus 330 stopt op een steenworp afstand van het Natural Pavilion (halte: Hortus), en is nog geen twee minuten lopen. Busstation ’t Oor ligt op een loopafstand van ongeveer 15 minuten.

Met de auto:
Plan je reis via Google Maps. Navigeer naar het volgende adres: Arboretum West 98. De parkeerplaats ligt op 5 minuten lopen van ons schoolgebouw. Er is ruime parkeergelegenheid bij het terrein. Zie ook onderstaand kaartje ter verduidelijking. Parkeren is gratis.

Flevo Campus & Provincie Flevoland

The Natural Pavilion is een kantoor-, ontmoetings- en congreslocatie rondom de thema’s circulair, biobased bouwen en stedelijke voedselvraagstukken. Het gebouw is onderdeel van een bruisende Flevo campus voor onderwijs, wetenschap, ondernemerschap en beleid.

LOCATIE

Contactformulier

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.