Met het Natural Pavilion willen we zowel zakelijke als particuliere bezoekers inspireren hoe we als maatschappij in de toekomst op een duurzame manier kunnen wonen, leven en werken.

Noordereng Groep

Initiatiefnemer en ontwikkelaar
Het is fantastisch om het ultra-duurzame Natural Pavilion dat we in 2021 ontwierpen, in 2022 al in gebruik te zien. We hopen dat het gemeenten, corporaties, projectontwikkelaars maar ook de particuliere bezoekers van de Floriade zal inspireren tot een circulaire, biobased en natuur-inclusieve toekomst!

DP6 architectuurstudio

Architectuurstudio
Met een open blik naar de vraag van klant én maatschappij en toegewijd aan het meest duurzame resultaat. De bouw van The Natural Pavilion betekent het verleggen van onze grenzen en het creëren van een omgeving waarin de mens in harmonie kan zijn, werken en leven.

Oosterhoff

Consultants & engineers
De transformatie van de tuin als "groene decoratie" naar toegevoegde waarde

Studio Nico Wissing

Landschapsarchitect
Nederland staat aan het begin van een aantal grote transities naar een duurzame toekomst. Hedgehog Company is trots om met The Natural Pavilion een oplossing te laten zien voor de enorme opgave om de gebouwde omgeving te verduurzamen

Hedgehog Company

Duurzaamheid en stikstof adviseur

Heko Spanten

Houtconstructies
De hoeveelheid hout die is gebruikt in de constructie van het Natural Pavilion, groeit gemiddeld in 33 minuten weer bij in het Nederlandse bos. Dat is toch een geweldige gedachte?

Staatsbosbeheer

Hout
Het circulaire systeem biedt een oplossing om periodes van zware regenval en droogte onder controle te houden. Dit is één van de voorbeelden van hoe Lomans met haar installaties de uitdagingen van de toekomst op kan lossen.

Lomans

Installateur
Een uitdagend project met een inspirerende constructie, dat is precies onze specialiteit

Ferross Staalbouw

Staalbouwer
Circuframes, eenvoudig te (de)monteren bio-circulaire binnenwand.

CircuWall B.V.

Circulaire producten
Solar Sedum steunt de ideologie van The Natural Pavilion om niet te wachten tot 2050 om volledig circulaire gebouwen te realiseren. Daarom is de missie van Solar Sedum "Een Solar Sedum dak in elke straat vóór 2030".

Solar Sedum

Sedum & zonnepanelen
Door de bijdrage van natuurlijke materialen in the Natural Pavilion willen wij graag bezoekers inspireren om de kracht van massief hout in de leefomgeving toe te passen. Dit past perfect bij biofilisch ontwerpen.

Derako Internationaal B.V.

Hout systemen
We ontwikkelen de allerbeste groentesoorten en groentezaden, elke dag opnieuw, met veel respect voor de grondstoffen en mogelijkheden die de natuur ons te bieden heeft

Rijk Zwaan

Zaadteelt
In het Natural Pavilion zijn constructie en architectuur op een elegante manier met elkaar verweven. Dit komt voor mij naar voren uit de constructieve knopen, die technisch complex zijn maar eenvoud uitstralen.

Lüning

Ingenieurs in houtconstructies
Samenwerking verbindt, uit zich in kracht, eenheid en beleving. The Natural Pavilion verbindt alle elementen waarmee we met elkaar kunnen bouwen aan een leefomgeving van de toekomst! Dát is waar wij voor staan!

Hoveniersbedrijf GildenGroen VOF

Hoveniersbedrijf
Het Natural Pavilion is een innovatief voorbeeld van circulaire bouw.

De Groene Jongens

Duurzaamheidsadviseurs
Met dergelijke projecten nemen we alvast een kijkje in de toekomst, waarbij er zoveel mogelijk materialen worden gebruikt welke de natuur ons bied

HB OSS

Houtbewerkingsbedrijf
Door mee te werken aan The Natural Pavilion hopen we een voorbeeld te geven, aan al diegene die bouw- of renovatieplannen hebben, dat er tegenwoordig hele goede en eenvoudige manieren zijn om te investeren in een duurzame toekomst.

JR Isolatie & Dakbedekkingen

Isolatie & dakbedekkingen
Innovaties worden waargemaakt als alle specialisten van het begin tot aan het einde van het proces er in slagen om uit hun comfort zone te stappen, naar elkaar te luisteren en samen te werken.

ABT

Ingenieurs in bouwtechniek
Met onze duplicor bio-composiet dak elementen in het Natural Pavilion, tonen we hoe bio-composiet elementen een wezenlijke CO2 verminderende bijdrage leveren in de bouw. Het gebruik van bio-based materialen draagt bij aan duurzamer bouwen en een pretterige leef en werk omgeving.

Holland Composites BV

Composiet fabrikant
We voelen ons vereerd om in dit consortium onze multidisciplinaire kennis in te zetten om de ambitie van de initiatiefnemer te concretiseren in deze mooie showcase van prefab biobased bouwen

TNO

Kennisinstelling
De zichtbare en onzichtbare innovaties waarbij gebruik wordt gemaakt van een combinatie oude en nieuwe technieken kan leiden tot nieuwe inzichten

HE Adviseurs

Installatie adviseur
Bouwen met pure en eerlijke materialen geeft extra werkplezier. De geur en kleur van hout doen goed! Bijzonder aan dit project is dat de constructieve verbindingen gezien mogen worden.

bbn

Bouwmanagement